Dinsdag, woensdag en donderdag getraind bij de politie. Beginners en gevorderden tot inzichten gedwongen. Drie dagen trainen was weer als vanouds. Tussen de bedrijven door klanten gebeld, emails verstuurd en geschreven. Theorieen van het openbaar bestuur toegepast op de medezeggenschap. Hopelijk hebben OR-leden er wat aan. Tot in de nachtelijke uurtjes aan het typen geweest en om 06.00 uur ging de wekker weer voor de finishing touch (voor mijn eerste hoofdstuk wel te verstaan).

De ondernemingsraad vroeg de afgelopen week ook veel aandacht. Extra overleg met de OR over een instemmingsaanvraag bonusregeling. Boeiende materie waarbij generaties elkaar soms begrijpen en soms ook niet. Hans laten weten dat onze eerste reactie nog even op zich laat wachten.Verder druk geweest met een OR Journaal en het zoeken naar een trainingslocatie voor de training.