Op 14 mei organiseren Steven Jellinghaus (De Voort advocaten) en Bob Vermaak (CAOP) weer een “Eat&Greet” in Indonesisch restaurant Djakarta te Utrecht. In mei schijnt de zon weer en kijken we allen uit naar een mooie zomer. Graag bereiden wij voor u een beproefd recept. Een eat&greet met actuele inzichten, behandeling van jurisprudentie, uitwisseling en eten en drinken. We besteden aandacht aan de wetswijziging WOR en ontwikkelingen bij ondermeer de Belastingdienst. We spelen in op de actualiteit die dan leeft. Er is gelegenheid tot uitwisseling en het bespreken van best practices. Na het “officiële gedeelte” bieden wij u graag een rijsttafel met een glas Bintang (of wat anders) aan. Tot slot zijn wij in staat u de allernieuwste editie van “Inzicht in de OR bij de overheid” te geven. Dit mede dankzij SDU. De editie komt begin april op de markt en geeft inzichten in actuele ontwikkelingen bij de overheid. Dit alles voor 75 euro (inclusief). Meld je an via e.schooning@devoort.nl en/of informatie@bobvermaak.nl

 

Reacties van deelnemers: “leuke en snelle bijeenkomst met to the point informatie”. “Eindelijk even gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen”. “Wat leuk om hele verschillende ondernemingsraadsleden te ontmoeten”. “Wat fijn dat je na 3 uur met kennis wegloopt en een heerlijke maaltijd hebt gehad”.